Færøsk kunst

 

Hvis du er interesseret i malerier fra landskaber, der er præget og domineret af en stærk natur, så kig forbi Galleri Sct. Gertrud, hvor vi altid har et stort udvalg af færøsk kunst.

Færøerne fylder ikke meget på verdenskortet. Men oppe i det nordatlantiske ocean finder man en imponerende dynamik og vitalitet, som kommer til udtryk igennem færøsk kunst. Landskaberne på Færøerne betragtes som nationale motiver, hvor identiteten fra den lille øgruppe afspejles i kunsten.

Hos Galleri Sct. Gertrud er vi derfor glade for at kunne samarbejde med en række færøske kunstmalere som for eksempel Birgit Kirke, Finleif Mortense, Amariel Nordoy, Eydun av Reyni og Øssur Mohr.

Alle kunstnere der formår at fremstille moderne kunst med en stærk færøsk identitet, der afspejles i det vilde landskab, øerne byder på.

Hos Galleri Sct. Gertrud har vi altid et stort udvalg af færøsk kunst.

Mange års erfaring

Med sine 35 år i den danske kunstverden er Galleri Sct. Gertrud et af de ældste og mest velestimerede danske kunstgallerier, der udstiller og har færøsk kunst til salg. Galleriet blev grundlagt i Sct. Gertruds Stræde i København, og herfra stammer navnet.

På vores hjemmeside kan du se et udvalg af, hvad vi har af færøsk kunst til salg.

Er du interesseret i kunstværker fra en færøsk natur, der afspejler en stærk færøsk identitet, så kig ind hos Galleri Sct. Gertrud og se vores store udvalg af færøsk kunst.

Få inspiration fra færørene. Kig ind til Galleri Sct. Gertrud og se hvad vi har af færøsk kunst.

Læs mere

Galleri sct Gertrud har i 35 år været en af de velestimerede danske kunstgallerier. Med lokaler i M øntergade 10 udstiller vi nordisk og færøsk kunst. Vi samarbejder med forskellige kunstnere, herunder en af Danmarks fineste malere, Albert Bertelsen.

Vi har skiftende udstillinger med kunstnere som Helle Bang, Kirsten Rudiengaard, Lars Munch og færøske kunstnere som Øssur Mohr, Finleif Mortensen og Birgit Kirke. Desuden islandske Sossa samt den fine skulptør Dorrrit Worm med sine erotiske og finurlige atrbejder udført i stentøj.

Du kan læse mere om:

Albert Bertelsen | Albert Bertelsen malerier | Dansk nutidskunst | Kunst galleri i København | Erotisk skulptur | Salg af malerier | Malerier til salg | udsmykningsopgaver | f

Færøsk kunst

 

Kig ind hos Galleri Sct Gertrud og se vores store udvalg af moderne færøsk kunst.