Albert Bertelsen Malerier

Galleri Sct. Gertrud udstiller eksklusivt Albert Bertelsen malerier

Galleri Sct Gertrud udstiller mange Albert Beretelsen Malerier

I en alder af 91 år er Albert Bertelsen stadig aktiv, og en af landets store kunstnere. Galleri Sct Gertrud har et eksklusivt samarbejde om at udstille malerier af Albert Bertelsen,

Albert Bertelsen malerier

Du kan se mange forskellige malerier af Albert Bertelsen udstillet på Galleri Sct Gertrud. Det kan være værker med landskabsmotiver fra Norge ellerFærøerne. Disse landskaber er Albert Bertelsen meget inspireret af, og har lavet mange billeder . 

På Galleri Sct. Gertrud vil du se mange forskellige Albert Bertelsen landskabsmalerier, men også portrætter.

Få mere information om Albert Bertelsen malerier

Du kan opleve hans malerier jævnligt på vores udstillinger, eller på de store kunstmesser i København eller Herning. Hvis du er interesseret i, hvornår du kan se nye malerier af Albert Bertelsen, kan du tilmelde dig her. På den måde er du sikret at kunne se nye Albert Bertelsen Malerier.

Du kan læse mere om Albert Bertelsen her, og du kan her se de aktuelle værker vi udstiller.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre om udstlinnger af Albert bertelsen malerier.

Navn:
E-mail:
Telefon:
Beskeden er sendt

Læs mere

Galleri sct Gertrud har i 35 år været en af de velestimerede danske kunstgallerier. Med lokaler i M øntergade 10 udstiller vi nordisk og færøsk kunst. Vi samarbejder med forskellige kunstnere, herunder en af Danmarks fineste malere, Albert Bertelsen.

Vi har skiftende udstillinger med kunstnere som Helle Bang, Kirsten Rudiengaard, Lars Munch og færøske kunstnere som Øssur Mohr, Finleif Mortensen og Birgit Kirke. Desuden islandske Sossa samt den fine skulptør Dorrrit Worm med sine erotiske og finurlige atrbejder udført i stentøj.

Du kan læse mere om:

Albert Bertelsen | Albert Bertelsen malerier | Dansk nutidskunst | Kunst galleri i København | Erotisk skulptur | Salg af malerier | Malerier til salg | udsmykningsopgaver | f

Færøsk kunst

 

Galleri sct Gertrud udstiller Albert Bertelsen malerier