Albert Bertelsen

den kendte kunstmaler udstiller hos Galleri sct Gertrud

Albert Bertelsen udstiller på Galleri Sct GertrudAlbert Bertelsen er en dansk autodidakt billedkunstner, der eksklusivt udstiller på Galleri sct Gertrud. Han er tidligere skiltemaler, men begyndte gradvist efter 25 år at gå ind på levevejen som kunstner.

Albert Bertelsen og hans motiver

Det der kendetegner Albert Bertelsen er gennemgående brug af grønne farver, og at landskabsmotiverne er inspireret at norsk og færøsk natur, som også er nogen af hans yndlingsmotiver. Albert Bertelsen har igennem årene arbejdet med grafisk kunst, portrætter og landskabsmotiver.

Albert Bertelsen – aktiv kunstmaler

I en alder af 91 år er han stadig aktiv kunstmaler, og Galleri sct Gertrud er fast partner til udstilling af hans kunst. Senest har han udstillet sine malerier i forbindelse med vores udstilling om mangfoldighed i November 2012. Albert Bertelsen udstiller ofte sine værker på galleriet.

Har du lyst til at læse mere kan du se hans kunstnerprofil her, Albert Bertelsen, eller du kan se eksempler på hans landskabsmotiver i hans galleri. I 2008 skrev Johannes Møllehave en artikel om Albert Bertelsen. Du kan læse artiklen her, Albert Bertelsen.  

 

Du kan kontakte os hvis du ønsker at høre om udstlinnger fra Albert bertelsen

Navn:
E-mail:
Telefon:
Beskeden er sendt

Læs mere

Galleri sct Gertrud har i 35 år været en af de velestimerede danske kunstgallerier. Med lokaler i M øntergade 10 udstiller vi nordisk og færøsk kunst. Vi samarbejder med forskellige kunstnere, herunder en af Danmarks fineste malere, Albert Bertelsen.

Vi har skiftende udstillinger med kunstnere som Helle Bang, Kirsten Rudiengaard, Lars Munch og færøske kunstnere som Øssur Mohr, Finleif Mortensen og Birgit Kirke. Desuden islandske Sossa samt den fine skulptør Dorrrit Worm med sine erotiske og finurlige atrbejder udført i stentøj.

Du kan læse mere om:

Albert Bertelsen | Albert Bertelsen malerier | Dansk nutidskunst | Kunst galleri i København | Erotisk skulptur | Salg af malerier | Malerier til salg | udsmykningsopgaver | f

Færøsk kunst

 

Galleri sct Gertrud udstiller kunstværker af Albert Bertelsen